Zeiberlichova 49

22. 4. – 26. 4. 2019

22.4. – 26.4.2019

Pondělí 22.4.2019

Přesnídávka: Velikonoční pondělí  
Polévka:
Oběd:

Úterý 23.4.2019

Přesnídávka:
pomazánka sýrová s česnekem, chléb kmínový, čaj, mléko (a: 07,10,1a,1b)
Polévka:
polévka bramborová s vejcem (a: 03,09)
Oběd:
guláš z červených fazolí, chléb, okurek, čaj (a: 1a,1b)

Středa 24.4.2019

Přesnídávka:
jogurt, čaj s citronem (a: 07)
Polévka:
polévka květáková (a: 07,1a)
Oběd:
černá treska na kmíně s petrželkou, brambory mačkané, salát, džus (a: 04)

Čtvrtek 25.4.2019

Přesnídávka:
pomazánka pestrá, rohlík, čaj, mléko (a: 03,07,10,1a,1b,1c)
Polévka:
polévka bramborová s cizrnou (a: 09,1a)
Oběd:
vepřové po španělsku, rýže, džus (a: 03,10,1a)

Pátek 26.4.2019

Přesnídávka:
pomazánka z krabích tyčinčk, chléb kmínový, čaj, granko ovocné (a:04,07,10,1a,1b)
Polévka:
polévka jemná vločková (a: 09,1d)
Oběd:
záhorácký závitek, bramborová kaše, čaj (a: 07,09,1a)

 


Jídlo obsahuje alergeny. Jejich čísla jsou uvedena v závorce za názvem jídla.Seznam alergenů:

1 obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen , oves,špalda, kamut ) 8 skořápkové plody (mandle, lískové, vlašské, kešu, pekanové, para ořechy, pistácie, makadamie)
2 korýši 9 celer
3 vejce 10 hořčice
4 ryby 11 sezamová semena (sezam)
5 podzemnice olejná (arašídy) 12 oxid siřičitý a siřičitany
6 sójové boby (sója) 13 vlčí bob (lupina)
7 mléko 14 měkkýši

Změna jídelníčku vyhrazena. Ovoce: MŠ – mimo pondělí každý den, ZŠ – 2x týdně.

Hmotnost porce odpovídá školním normám dle stanoveného koeficientu.

Menu ZŠ