Zeiberlichova 49

4. 2. – 8. 2. 2019

4.2. – 8.2.2019

Pondělí 4.2.2019

Přesnídávka:
pomazánka ze sardinek v tomatě, chléb kmínový, čaj, mléko (a:04,07,10,1a,1b)
Polévka:
polévka jemná jáhlová se zeleninou (a: 09)
Oběd:
hrachová kaše s cibulkou, uzenina, chléb kmínový, čaj (a:07,1a,1b)
 

 

Úterý 5.2.2019

Přesnídávka:
rohlík s celerovým máslem, čaj, kakao (a: 07,09,1a,1b,1c)
Polévka:
polévka gulášová (a: 09,1a)
Oběd:
ovocný táč, čaj (a: 03,07,1a)

 

Středa 6.2.2019

Přesnídávka:
zeleninový chlebíček, čaj, granko ovocné (a: 07,1a,1c)
Polévka:
polévka zeleninová s bulgurem (a: 09,1a)
Oběd:
losos na másle s petrželkou, bramborová kaše, obloha, čaj (a: 04,07)

 

Čtvrtek 7.2.2019

Přesnídávka:
pomazánka sýrová s česnekm, chléb kmínový, proužky papriky, čaj, mléko (a: 07,10,1a,1b)
Polévka:
polévka bramborová s čerstvou zeleninou (a: 09)
Oběd:
vepřové maso na paprice, těstoviny, džus (a: 07,1a)

 

Pátek 8.2.2019

Přesnídávka:
pomazánka vaječná, chléb kmínový, kolečka okurku, čaj, granko (a:03,06,07,10,1a,1b)
Polévka:
polévka masová s těstovinou (a: 09,1a)
Oběd:
vepřový flamendr, brambory, čaj s citronem (a: 1a)

Jídlo obsahuje alergeny. Jejich čísla jsou uvedena v závorce za názvem jídla.Seznam alergenů:

1 obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen , oves,špalda, kamut ) 8 skořápkové plody (mandle, lískové, vlašské, kešu, pekanové, para ořechy, pistácie, makadamie)
2 korýši 9 celer
3 vejce 10 hořčice
4 ryby 11 sezamová semena (sezam)
5 podzemnice olejná (arašídy) 12 oxid siřičitý a siřičitany
6 sójové boby (sója) 13 vlčí bob (lupina)
7 mléko 14 měkkýši

Změna jídelníčku vyhrazena. Ovoce: MŠ – mimo pondělí každý den, ZŠ – 2x týdně.

Hmotnost porce odpovídá školním normám dle stanoveného koeficientu.

Menu ZŠ