Zeiberlichova 49

14.1. – 18.1. 2019

14.1. – 18.1.2019

Pondělí 14.1.2019

Přesnídávka:
pomazánkové máslo ochucené, chléb kmínový, čaj, mléko (a: 07,1a,1b)
Polévka:
polévka pohanková s jarní zeleninou (a: 09)
Oběd:
kovbojské fazole, chléb, okurek, džus (a: 10,1a,1b)

 

Úterý 15.1.2019

Přesnídávka:
jogurt, čaj (a: 07)
Polévka:
polévka žampionový krém (a: 07,1a)
Oběd:
černá treska na másle, brambory, míchaná zelenina, čaj (a: 04,07,09)

 

Středa 16.1.2019

Přesnídávka:
chléb s máslem, šunka, proužky papriky, čaj, mléko (a: 07,1a,1b)
Polévka:
polévka bramborová (a: 09,1a)
Oběd:
kuřecí maso na čínský způsob, rýže džus (a: 1a)

 

Čtvrtek 17.1.2019

Přesnídávka:
pomazánka z lučiny s jablky, rohlík, čaj, kakao (a: 06,07,1a,1b,1c)
Polévka:
polévka česneková s bramborem (a: 09)
Oběd:
čufty v rajské omáčce, těstoviny, čaj (a: 03,06,1a)

 

Pátek 18.1.2019

Přesnídávka:
pomazánka z paštiky, chléb kmínový, kolečka rajčat, čaj, mléko (a:
07,10,1a,1b)
Polévka:
polévka slepičí se špaldovými noky, (a: 09,1a)
Oběd:
marinovaná kotleta, bramborová kaše, obloha, čaj (a: 07)

Jídlo obsahuje alergeny. Jejich čísla jsou uvedena v závorce za názvem jídla.Seznam alergenů:

1 obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen , oves, špalda, kamut ) 8 skořápkové plody (mandle, lískové, vlašské, kešu, pekanové, para ořechy, pistácie, makadamie)
2 korýši 9 celer
3 vejce 10 hořčice
4 ryby 11 sezamová semena (sezam)
5 podzemnice olejná (arašídy) 12 oxid siřičitý a siřičitany
6 sójové boby (sója) 13 vlčí bob (lupina)
7 mléko 14 měkkýši

Změna jídelníčku vyhrazena. Ovoce: MŠ – mimo pondělí každý den, ZŠ – 2x týdně.

Hmotnost porce odpovídá školním normám dle stanoveného koeficientu.

 

 

 

 

Menu ZŠ