Zeiberlichova 49

19.2. – 23. 2. 2018

19.2. – 23.2.2018

Pondělí 19.2.2018

Přesnídávka:
pomazánka tvarohová s vejci, chléb kmínový, čaj, mléko (a: 03,07,1a,1b)
Polévka:
polévka z dětské krupice s čerstvou zeleninou (a: 09,1a)
Oběd:
dušená mrkev, brambory, vejce, džus (a: 03,07,1a)
 

 

Úterý 20.2.2018

Přesnídávka:
loupáček, kakao, čaj (a: 03,06,07,1a)
Polévka:
polévka krkonošská zelňačka (a: 07)
Oběd:
pizza se šunkou a sýrem, čaj s citronem (a: 07,1a)

 

Středa 21.2.2018

Přesnídávka:
pomazánka z blaťáckého zlata, chléb šestizrnný, kolečka kedlubny, čaj,
caro (a: 07,11,1a,1b,1c)
Polévka:
polévka zeleninová s kapáním (a: 03,07,09,1a)
Oběd:
filé na zelenině, brambory s máslem, džus (a: 04,07)

 

Čtvrtek 22.2.2018

Přesnídávka:
pomazánka z lučiny, dalamánek, proužky papriky, čaj, granko (a:
07,10,1a,1b,1c)
Polévka:
polévka bramborová (a: 09,1a)
Oběd:
makedonský tokáň, těstoviny, čaj (a: 1a)

 

Pátek 23.2.2018

Přesnídávka:
pomazánka sýrová s nivou, chléb kmínový, čaj, mléko (a: 07,10,1a,1b)
Polévka:
polévka fazolová (a: 09)
Oběd:
masové karbenátky s bylinkami, bramborová kaše, salát, čaj (a:
03,06,07,1a)

 


Jídlo obsahuje alergeny. Jejich čísla jsou uvedena v závorce za názvem jídla.Seznam alergenů:

1 obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen , oves,špalda, kamut ) 8 skořápkové plody (mandle, lískové, vlašské, kešu, pekanové, para ořechy, pistácie, makadamie)
2 korýši 9 celer
3 vejce 10 hořčice
4 ryby 11 sezamová semena (sezam)
5 podzemnice olejná (arašídy) 12 oxid siřičitý a siřičitany
6 sójové boby (sója) 13 vlčí bob (lupina)
7 mléko 14 měkkýši

Změna jídelníčku vyhrazena. Ovoce: MŠ – mimo pondělí každý den, ZŠ – 2x týdně.

Hmotnost porce odpovídá školním normám dle stanoveného koeficientu.

 

Menu ZŠ